top of page

O NAMA

Što je to Selfie box?
 

Photo booth ili Selfie box je dizajnom i izgledom moderan i impresivan uređaj koji u sebi sadrži fotoaparat i softver koji omogućava izradu vrlo kvalitetnih fotografija.

Selfie Box zapravo zabavlja goste, a većina uzvanika ili djelatnika tvrtki svoju zabavnu fotografiju željet će podijeliti na društvenim mrežama.

Kako slike mogu imati logo tvrtke, može se reći da je upravo to novi način promoviranja tvrtkinog brenda. Također, promo materijal na kojem je istaknut logo ili ime tvrtke, može biti prisutan prilikom slikanja,
primjerice može se držati u rukama.

Naša usluga obuhvaća najam Selfie Boxa za različite prigode. Primjerice, vjenčanja, krštenje djeteta, proslave rođendana, obljetnice, djevojačke i momačke večeri, kao i sve poslovne svečanosti. Ona se vrši uz našu asistenciju te uz zabavne rekvizite za što bolje fotografije.

Sav snimljeni materijal je u visokoj rezoluciji, a korisnik ga dobiva na licu mjesta na USB sticku ili u obliku fotografija dimenzije 10×15 cm. Također, prema dogovoru možemo izraditi etui za svaku fotografiju koju će uzvanici ponijeti sa sobom, a na kojem možemo otisnuti  logo, poruku ili zahvalu.

 

Tko ga najčešće iznajmljuje i za koje prilike?
 


Iako su nam ciljana skupina bili mladenci, moramo napomenuti da smo imali već nekoliko uspješnih suradnji s velikim poduzećima na njihovim završnim svečanostima povodom završetka poslovne godine, a što se pokazalo iznimno uspješnim.

Svoje uzvanike pretvorili su u ambasadore svog brenda!
Virtualnim marketingom najkvalitetnijim kanalom - kroz dijeljenje svojih djelatnika!
Postovi, dijeljenja, komentari, lajkanje, vrhunske fotografije... 
Zabilježili su predivne trenutke
i pretvorili ih u trajnu uspomenu! 

 

Kako do savršenog selfija?

Korištenje Selfie Box-a je čista uživancija i zabava. Izrađuje vrlo kvalitetne fotografije i nekako na svima ispadaš dobro,
no što se više opustiš fotografije su još bolje. 

Uređaj Selfie Box
bottom of page